• Et meget stort utvalg av kvalitetssykler fra kjente leverandører.
  • Lei/kjøp en sykkel til en gunstig pris.
  • En smidig levering fra sykkelbutikk hvor du får hjelp til å tilpasse sykkelen til dine mål og behov. I butikken har du også mulighet til å stille spørsmål og få eksperthjelp.
  • Mulighet for å returnere eller kjøpe sykkelen etter at kontraktsperioden er utløpt.
  • Bedre helse gjennom daglig mosjon.
Ved utløp av kontraktsperioden Ved utløpet av kontraktsperioden har du som ansatt tre alternativer:
Returnere sykkelen

Etter leieperioden er det mulig å levere tilbake sykkelen, eller hvorfor ikke…

Kjøpe ut sykkelen

Ifølge leieavtalen skal utkjøp gjøres til gjeldende markedsverdi.

Bytt til en ny

Nå har du kanskje blitt så sprek at du vil hoppe på et tøffere sykkeleventyr!

Vanlige spørsmål og svar

Hva er en personalsykkel?

Arbeidsgiver inngår en leieavtale på vegne av de ansatte og trekker sine ansatte i nettolønn. Arbeidsgiver setter en policy og signerer en fremleieavtale med sine ansatte.

Hva inngår i avtalen?

I avtalen med «Personalsykler» inngår en årlig service, garanti og ISR tyverimerking. Videre kan også annet utstyr og bekledning inngå i denne avtalen, eller utvidelse av service som hjulskift etc.

Hvem tegner jeg avtale med?

Avtalen er en såkalt «fremleieavtale» som inngås mellom din arbeidsgiver og deg som arbeidstaker. Du godkjenner avtalen når du bestiller sykkelen din.

Hva koster min personalsykkel?

Kostnad vil variere ift sykkel og tilhørende utstyr man velger. Arbeidsgiver kan også subsidiere løsningen gjennom naturalytelser. I bestillingsportalen som settes opp når arbeidsgiver har inngått avtale med Personalsykler, vil den riktige månedskostnaden fremkomme der.

Hva koster det å kjøpe sykkelen etter endt avtaleperiode?

I leieavtalens bestemmelser skal utkjøp gjøres til gjeldende markedsverdi. Vi har derfor ingen mulighet til å forhåndsbestemme en utkjøpssum.

Må du kjøpe sykkelen din?

Nei. Etter leieperioden er det mulig å levere tilbake sykkelen til Personalsykler. Eller hvorfor ikke erstatte den med en ny?

Når og hvordan leveres sykkelen?

Sykkelen er normalt klart for levering i din valgte sykkelbutikk innen et par uker etter at bestillingsvinduet er stengt.

Hvilke garantier gjelder?

Din sykkel er dekket av garanti gjennom hele leieperioden. Garantien gjelder normal bruk og slitasje i henhold til leverandørens anvisninger.

Inngår service?

Ja, årlig grunnservice kan inkluderes, og omfatter hjelp til eventuelle fabrikasjonsfeil, justering og kontroll av gir, bremser og nav etc. Reparasjoner og utskiftning av slitedeler betales selv.

Hva skjer hvis sykkelen blir stjålet?

Du er selv ansvarlig for at sykkelen er forsikret. De fleste boligforsikringer inkluderer sykler som lånes eller leies gjennom arbeidsgiver og er beregnet for privat bruk. Etter at du har anmeldt tyveriet til politiet og mottatt erstatning fra ditt forsikringsselskap, anskaffer du en ny, tilsvarende sykkel fra en av våre sykkelleverandører. Sjekk alltid med ditt forsikringsselskap hvilke vilkår som gjelder.

Kan jeg bare anvende sykkelen til og fra jobb hvis jeg bestiller en Personalsykkel?

Nei, du kan bruke sykkelen når og hvor du vil i løpet av tiden du leier den. Personalsykkelen er en fordel for privat bruk.