Om oss

Vårt moderselskap, Personalcyklar AB er Sveriges ledende aktør innen utleie av sykler til bedrifter. Vi opererer både i det private og offentlige markedet. Vi har et meget stort utvalg kvalitetssykler fra mange kjente merker.

Vi kan også tilby sykler til bedrifter og selskaper som benytter sykkel som en tjeneste, såkalte tjenestesykler. Vi leverer dette direkte fra butikk. Vi har samarbeid med butikker og leverandører over hele Norge.

Det er mulig å få sykkelen tyverisikringsmerket med ISR-merking, noe som reduserer tyveririsikoen betraktelig. Våre tjenester innebærer svært lite administrasjon for deg som bedrift. Vi tar oss av mesteparten av administrasjonen, noe som gjør det veldig enkelt for deg å håndtere.

Vi har mange fornøyde kunder, både i privat og offentlig sektor. Her er et utvalg av våre kunder:

Personalsykler kan levere løsningen i hele Skandinavia!

Har din bedrift virksomhet i Sverige eller Danmark og ønsker at dine internasjonale kollegaer også skal kunne ta del i våre tjenester?

Sjekk ut våre internasjonale nettsider i Sverige og Danmark

Personalsykler er delvis eid av Söderberg & Partners, en av Sveriges ledende finansielle rådgivere og mellommenn for forsikring, finansielle produkter og tjenester.

Söderberg & Partners driver virksomhet innen områder som pensjonsrådgivning, forsikringsrådgivning, forsikringsmegling, samt kapitalrådgivning og kapitalforvaltning. De utvikler og tilbyr også digitale verktøy for blant annet økonomisk rådgivning, og for lønns-og ytelsesstyring.

Söderberg & Partners mål er å levere de beste løsningene og den mest kompetente rådgivningen ved å hele tiden fornye og utvikle den tradisjonelle måten å jobbe på i bransjen. Selskapets bedriftsfilosofi er preget av tre viktige hjørnesteiner: Åpenhet, Analyse og Personlig. De setter alltid kundenes interesser først, og all rådgivning som foregår innenfor Söderberg & Partners er basert på hver enkelte kundes unike behov.